Subsidieloket

Wat is het subsidieloket?

De afgelopen tien jaar zijn er veel nieuwe subsidies bijgekomen. Waar mogelijk maken corporaties natuurlijk gebruik van subsidies voor verduurzaming. Toch komt het voor dat subsidies worden misgelopen. Door onbekendheid met subsidieregelingen, interne onduidelijkheid over wie verantwoordelijk is voor het aanvragen of fouten in de aanvraag of afhandeling daarvan. Corporaties zoeken dan vaak ondersteuning bij het aanvragen van hun subsidieregelingen.

Antwoord op de vraag van corporaties is het Subsidieloket van Atriensis projecten. Het Subsidieloket richt zich op duurzaamheids- en nieuwbouwsubsidies voor corporaties.

Drie belangrijke functies

Altijd in controle door de subsidiescan en dashboard. Het resultaat van de subsidiescan is een overzicht van subsidiekansen per project plus een plan van aanpak met planning voor het aanvragen.

Loop geen subsidie mis. Namens en met de corporatie bereidt de subsidieadviseur subsidieaanvragen voor, verzamelt informatie, vraagt aan, onderhoudt contact  en zorgt voor een succesvolle afhandeling.

Altijd up-to-date met kennis over subsidies. Door middel van nieuwsbrieven, (digitale) kennisbijeenkomsten en relevante overzichten is de corporatie altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Subsidieadviseurs van het Atriensis Subsidieloket zijn specialisten in verduurzaming van sociale huurwoningen. Met veel kennis van corporaties, verduurzaming, financiën, techniek en verduurzamingsprocessen. Naast subsidie- en praktijkervaring hebben zij een goed netwerk bij subsidieverstrekkers zoals RVO, Aedes en BZK.

Meer weten?

Is je interesse gewekt en wil je meer weten over het Subsidieloket van Atriensis? Klik dan op onderstaande knop om extra informatie aan te vragen.

Inloggen

Ben je al klant van het Subsidieloket? Klik dan op onderstaande knop om in te loggen.