Atriensis boeken

Om de twee jaar publiceert Atriensis een boek. In ieder boek twaalf gesprekken tussen corporatiemedewerkers met adviseur van Atriensis over hun onderlinge samenwerking. Uiteenlopende projecten worden besproken en uitgelicht. De boeken bieden inkijk in de motivatie en kracht van de samenwerking. Al deze gesprekken worden ondersteund door fraaie illustraties. 

 

Atriensis 18 is het vijfde boek in een reeks boeken over de verduurzamingsopgave, met daarin interessante gesprekken tussen Atriensis en haar klanten over de onderlinge samenwerking en uitgelichte projecten. En meteen ook ter ere van het 18-jarige bestaan van Atriensis. In deze editie gesprekken tussen Atriensis en Beveland Wonen, Cazas Wonen, De Woonschakel, Rhenam Wonen, Poort6, RWU, Oost West Wonen, Velison Wonen, Veenvesters, Vincio Wonen, woCom, BrabantWonen. 

 

Atriensis 16 is het vierde boek in een reeks inspirerende boeken met daarin interessante gesprekken tussen Atriensis en haar klanten over de onderlinge samenwerking en uitgelichte projecten. Tevens ter ere van het 16-jarige bestaan van Atriensis. Wederom een prachtig boek met gesprekken tussen Atriensis en Woonbedrijf ieder1, De Woonmensen, Alwel, Stadlander, Woonstichting 'thuis, Baston Wonen, Woningstichting Leusden, De Zaligheden, Woonwenz, Woningbelang, Wooncompagnie en Zeeuwland.

 

Atriensis 14 is het derde boek in een reeks prachtige boeken met daarin interessante gesprekken tussen Atriensis en haar klanten over de onderlinge samenwerking en uitgelichte projecten. En meteen ook ter ere van het 14-jarige bestaan van Atriensis. In deze editie gesprekken tussen Atriensis en Woonkracht10, Woongoed Middelburg, WoonFriesland, Staedion, SWZ, Woongroep Marenland, Omnia Wonen, De Huismeesters, Portaal, Woonkwartier, SSW en WoonInvest.

 

Atriensis 12 was het tweede boek in de reeks. Het eerste boek was een groot succes dus de keuze voor een tweede editie was snel gemaakt. Twee jaar later en dus met het 12-jarige bestaan van Atriensis. Wederom een prachtig boek met gesprekken tussen Atriensis en Sité Woondiensten, Waardwonen, Tiwos, Wonen Zuid, Bo-Ex, Leystromen, Patrimonium woonservice, Rochdale, De Woonplaats, Mooiland, WBV Arnemuiden en Thús Wonen.

 

Atriensis 10 was het eerste boek dat Atriensis ontwikkelde. Dit ter gelegenheid van het 10-jarige bestaan van Atriensis. In januari 2016 werd het boek gepubliceerd. Een mooie editie met gesprekken tussen Atriensis en Ons Huis, Area, Weller, KleurrijkWonen, Woonstichting Valburg, Het Gooi en Omstreken, Woningstichting Kessel, QuaWonen, GroenWest, Woongoed Zeeuws-Vlaanderen, Goed Wonen en Oost Flevoland Woondiensten.