Atriensis boeken

Om de twee jaar publiceert Atriensis een boek. In ieder boek twaalf gesprekken tussen corporatiemedewerkers met adviseur van Atriensis over hun onderlinge samenwerking. Uiteenlopende projecten worden besproken en uitgelicht. De boeken bieden inkijk in de motivatie en kracht van de samenwerking. Al deze gesprekken worden ondersteund door fraaie illustraties. 


Atriensis 10 was het eerste boek dat Atriensis ontwikkelde. Dit ter gelegenheid van het 10-jarige bestaan van Atriensis. In januari 2016 werd het boek gepubliceerd. Een mooie editie met gesprekken tussen Atriensis en Ons Huis, Area, Weller, KleurrijkWonen, Woonstichting Valburg, Het Gooi en Omstreken, Woningstichting Kessel, QuaWonen, GroenWest, Woongoed Zeeuws-Vlaanderen, Goed Wonen en Oost Flevoland Woondiensten.


Atriensis 12 was het tweede boek in de reeks. Het eerste boek was een groot succes dus de keuze voor een tweede editie was snel gemaakt. Twee jaar later en dus met het 12-jarige bestaan van Atriensis. Wederom een prachtig boek met gesprekken tussen Atriensis en Sité Woondiensten, Waardwonen, Tiwos, Wonen Zuid, Bo-Ex, Leystromen, Patrimonium woonservice, Rochdale, De Woonplaats, Mooiland, WBV Arnemuiden en Thús Wonen.