Atriensis innovatie

Duurzame innovatieve oplossingen

De verduurzaming van de sociale woningvoorraad is een immense opgave. Atriensis innovatie staat voor 'slimmer verduurzamen'. Als sectorspecialist weet Atriensis innovatie als geen ander aan welke innovaties en slimme oplossingen behoefte en noodzaak is op gebied van verduurzaming binnen volkshuisvesting. Atriensis innovatie zet zich in als creatieve verbinder.

De verduurzamingsopgave kent uitdagingen op vele terreinen. De slimme oplossingen van Atriensis innovatie sluiten hier naadloos op aan. De kracht van Atriensis innovatie is het verbinden van inzichten en het combineren van vaak reeds bestaande kennis, techniek en nieuwe slimme tools. Met technische oplossingen, slimme software en vernieuwende concepten voor processen en financiering.

Wij selecteren per concept of vraagstuk partijen met de benodigde kennis en expertise op dat specifieke vakgebied. En we werken samen met hen aan initiatieven die verduurzaming gemakkelijker, beter en goedkoper maken. Wij kiezen voor incrementele innovaties die toepasbaar zijn bij het verduurzamen in stappen en op natuurlijke momenten. Zodat jij kan aansluiten en instappen op de momenten dat het past binnen jullie beleid.

 


Een platform dat slimme tools combineert en op die manier ontzorgt bij alle processen rond zonnepanelen.

 

 

 


Conceptuele modulebouw in hout als oplossing voor het woningtekort en duurzaamheidsvraagstukken zoals stikstof en CO2.

 

 


Vloeren op zand isoleren van buitenaf. Zonder hak en breekwerk in de woning. 

 


Integrale, innovatieve en inspirerende renovatieconcepten voor het verduurzamen van grondgebonden woningen als alternatief voor NOM-renovatie.

 

 

 


Slim en snel voldoen aan de verplichte toepassing van hybride warmtepompen. Maximaal rendement en stevige garanties door monitoring op afstand. 
 

 

 

Meer informatie

Wil je meer weten over de innovaties of over Atriensis innovatie bel naar +31 (0)88 5111400 of mail naar info@atriensis.nl