Werken bij Atriensis

Word jij onze nieuwe collega? Atriensis is een bouwkundig adviesbureau voor woningcorporaties. Atriensis ondersteunt hen bij vraagstukken op het gebied van energie en duurzaamheid: hoe kunnen wij helpen om de sociale woningbouw duurzamer, energiezuiniger en comfortabeler te maken? Dit doen wij met ruim honderd collega's verdeeld over onze vestigingen in Amstelveen, Eindhoven en Zwolle en binnen drie expertises: data, projecten en innovatie.

Wil jij hier onderdeel van zijn en meewerken aan een duurzamer Nederland? Scrol dan verder voor meer informatie en de vacatures!

Uitgelichte vacatures

Stages en afstuderen

Ben jij flink aan het studeren en nog op zoek naar een stage, onderzoeksopdracht of afstudeeropdracht? En benieuwd naar de ervaringen van eerdere Atriensis stagiairs, starters en afstudeerders? Klik dan op onderstaande knop voor meer informatie!

 

Typisch Atriensis

Wat is typisch Atriensis? Maatschappelijke betrokkenheid, duurzaamheid, een fijne werkplek, opleidingsmogelijkheden, een hoop gezelligheid en nog veel meer! Lees meer over wat typisch Atriensis is via onderstaande knop.