Typisch Atriensis

Wie is Atriensis, wie zijn je collega’s en wat krijg je, naast je salaris, bij Atriensis? Op deze pagina vertellen wij je graag wie we zijn, waar wij voor staan en wat wij jou kunnen bieden.

Maatschappelijk betrokken

Atriensis levert op verschillende manieren een bijdrage aan de samenleving. Dit doen wij door:

  • Samen te werken met de kanjers van Brownies en Downies bij onze trainingen en evenementen
  • Mee te bouwen aan een huis, thuis en toekomst voor de allerarmsten samen met stichting Homeplan

Milieubewust

Atriensis zet zich verder ook in voor een duurzame samenleving. Wij trekken op kantoor een warme trui aan in de winter zodat de verwarming een paar graden teruggedraaid kan worden en op het dak van ons kantoor vind je uiteraard zonnepanelen. We reizen zo veel mogelijk met het openbaar vervoer of de fiets en we vergaderen veel digitaal vanuit huis.

Typisch Atriensis

Naast maatschappelijk betrokken en milieubewust is Atriensis nog veel meer! Typisch Atriensis is:

  • Samen leren

Bij Atriensis sta je nooit stil! Met een inwerkprogramma, hulp van ervaren collega's en de mogelijkheid tot het volgen van trainingen, kun jij altijd werken aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling!

  • Samen vieren

Er is altijd een reden voor een feestje zeggen wij dan. Van BBQ's en kerstborrels tot personeelsdagen en het vieren van verjaardagen met natuurlijk een stukje taart. Gezelligheid kent geen tijd!

  • Werkplek

Met drie vestigingen in Eindhoven, Zwolle en Amstelveen kun jij door heel Nederland werken! Met altijd een volledig arbo-technisch ingerichte werkplek en heerlijke lunch.

  • Thuiswerken

Niet meer weg te denken uit de arbeidswereld: thuiswerken. Met het aanbieden van verschillende faciliteiten zoals een bureau, extra beeldscherm, etc. kun jij ook lekker thuis aan de slag!

  • Creativiteit

Out of the box denken. Wij houden ervan! Wij zijn altijd bezig met het verbeteren van onze organisatie. Heb je een creatief idee? Stuur het in naar de Atriensis Verbetermeter en we gaan ermee aan de slag!

  • Zekerheid

Wij gaan voor een duurzame relatie tussen werkgever en werknemer. Perspectief, zekerheid en goede arbeidsvoorwaarden zijn daarbij essentieel!

  • Flexibiliteit

Ben jij een echte vroege vogel? Of juist een nachtdier? Bij Atriensis hoef je niet op een specifiek moment in of uit te klokken. Zolang je werk af is, ben jij flexibel in je tijden!

  • Open

Niet van het kastje naar de muur, maar direct terecht kunnen bij de juiste persoon. Dat vinden wij belangrijk. Geen strikte hiërarchie, maar laagdrempelig bij ieder kantoor binnen kunnen lopen!