Atriensis projecten

Dienstverlening

De verduurzaming van 2,4 miljoen sociale huurwoningen betekent een immense opgave. Atriensis projecten is 'thuis in wonen'. Zeer goed ingevoerd in de sociale sector met diens specifieke verduurzamingsvraagstukken. En daarmee dé deskundige en betrouwbare partner voor corporaties en bedrijven die meewerken aan deze opgave.

Gemotiveerde en deskundige professionals zijn dagelijks actief met concrete verduurzamingsopgaven. Alle specialisaties zijn in huis en werken binnen teams samen: beleidsadviseurs, proces- en projectmanagers, verduurzamingsspecialisten, communicatieadviseurs, architecten, bouwfysici en installatieadviseurs.

De kracht van Atriensis projecten schuilt in beheersing van het totale verduurzamingsproces. Van ontwikkeling van beleid tot en met concrete realisatie. In nauwe samenwerking met de belanghouders van corporaties en in samenspraak met huurders. Op basis van gedegen kennis van wet- en regelgeving.

De opgave is groot. Atriensis projecten gelooft dat volumebundeling en standaardisering basisvoorwaarden voor succes zijn. Daarom investeert Atriensis projecten hier volop in. Onder meer door stimulering van ketensamenwerking, innovatie en kennisdeling.

Speerpunten

  •   Onze motivatie: duurzaam en betaalbaar wonen voor de doelgroep van corporaties

  •   Ketensamenwerking, innovatie en kennisdeling zijn dé drijfveren in onze werkprocessen

  •   Duurzaamheidsopgaven benaderen wij integraal. Daarom alle disciplines onder één dak

  •   Betrokkenheid en verantwoordelijkheidsgevoel verklaren onze gedrevenheid in projecten

Projecten

Nieuws

Ook graag op de hoogte blijven van al het nieuws in de sociale huursector? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief! Je ontvangt dan tweewekelijks onze nieuwsbrief met verschillende actuele berichten.