Kennisbijeenkomsten

Vernieuwend opdrachtgeverschap

Nederland staat aan de vooravond van een enorme verduurzamingsopgave. Vervanging van aardgas door duurzame energie. De kosten stijgen gigantisch en het ontbreekt simpelweg aan voldoende handjes. Kennisbijeenkomsten van Atriensis in november 2018 presenteren vernieuwend opdrachtgeverschap als antwoord. Met als inzet volumevergroting, ketensamenwerking, innovatie en industrialisatie. Fors meer kwaliteit voor minder geld als doel. Onderstaand het programma van deze bijeenkomsten:

14.30 - 15.00 uur     Ontvangst

15.00 - 17.00 uur     Vernieuwend opdrachtgeverschap

17.00 - 18.00 uur     Pauze met warme maaltijd

18.00 - 20.00 uur     Best practices

20.00 - 20.30 uur     Afsluiting met drankje

Margriet Drijver van Beter Wonen Vechtdal, Alfred van den Bosch van Woonvisie en Daniël Duijvestijn van Woonveste zijn nauw betrokken bij de nieuwste ontwikkelingen. Zij geven als inleider hun visie op vernieuwend opdrachtgeverschap. Doelgroep bestuurders en toezichthouders, managers en beleidsadviseurs van woningcorporaties die geïnspireerd willen worden door visionairs en willen leren van best practices op het gebied van verduurzaming. Voor bestuurders en toezichthouders 4 PE-punten. Per bijeenkomst is er ruimte voor maximaal vijftig deelnemers. Aan deze bijeenkomsten zijn geen kosten verbonden. Deelnemers ontvangen na afloop het boek 'De kracht van een goede opdracht'

Het volledige programma per locatie vind je hier. Aanmelden via onderstaande link (e-mail) door je naam, organisatie, telefoonnummer en voorkeursdatum te vermelden: