Webinarprogramma

2021

De verduurzaming van het corporatiebezit staat in het brandpunt van de belangstelling. Veel kaders zijn nog onduidelijk of niet op orde. Voor corporaties zaak om ontwikkelingen op de voet te volgen. Atriensis biedt hiervoor een compleet webinarprogramma aan. 

De Atriensis webinars vinden altijd plaats op een donderdag van 15.00 tot 17.00 uur. De Atriensis lunchlezingen vinden altijd plaats op een dinsdag van 12.00 tot 13.00 uur met een actueel thema dat ongeveer een maand van tevoren bekend wordt gemaakt.

Hieronder meer informatie over de verschillende webinars en de mogelijkheid om aan te melden!

Webinarprogramma 2021

Efficiënte toepassing zonnepanelen door woningcorporaties met Zonwijzer

Wanneer:Dinsdag 30 november 2021
Tijd:12.00 - 13.00 uur


Ruim 10% van de corporatiewoningen is reeds voorzien van zonnepanelen. De komende jaren groeit dit aandeel nog fors. Reden te meer om dit efficiënt te organiseren. Naast ontwikkelingen op het gebied van wet- en regelgeving staan we ook stil bij ontwikkelingen op technisch en financieel gebied. Daarnaast delen gebruikers hun ervaringen met platform Zonwijzer.

 

Verduurzaming van gespikkeld bezit

Wanneer:Donderdag 9 december 2021
Tijd:15.00 - 17.00 uur


Wat kun je als overheid en corporatie doen om bewoner-eigenaren wel enthousiast te krijgen voor de verduurzamingsopgave, én collectieve aanpak? In dit webinar bespreken deskundigen de dilemma’s, ervaringen uit de praktijk en hoe je samen verder komt. Met inspirerende voorbeelden uit binnen- en buitenland, én van op participatie- en communicatiestrategie gebaseerde aanpakken.